Gastronomisk Fredag

Gastronomisk Fredag … er vores nye efterårsbud på en helaftensoplevelse i den fine efterårsskov. Smagsoplevelser i sæson med en fyldig vinmenu – selvforkælelse & hygge i jeres tempo.

Tag i skoven! Ikke i travesko og regnjakke – men til en afslappende aften, hvor hverdagen sættes på pause, hvor regn & rusk er ‘glemt’ og hvor det handler om at læne jer tilbage og lade jer overraske af sæsonens gode råvarer tilberedt & serveret med ‘gammeldags’ kærlighed til god gastronomi.

For efteråret er jo fantatisk! Det kalder på tændte stearinlys, tid til hinanden og forkælelse – og med vores Gastronomiske Fredage deler vi vores passion for nærværende gastronomi i sæson og oplevelsen af at alt, hvad vi gør i køkkenet på Møllen, giver mening.

Fra I træder indenfor i vores lille frirum i efterårsskoven til I siger farvel, tager vi hånd om alle detaljer. Gastronomiske fredage samler nemlig ‘vores efterår’ i et helaftensarrangement, der starter mellem kl. 18 og kl. 19 og slutter, når I er klar til at runde af med god kaffe, varm te og søde overraskelser.  I sætter tempoet i serveringerne, som matches af en helstøbt vinmenu, der giver lidt med- og modspil til smagen af efteråret 2022 … måske i Skovstuen, måske i Pejsestuen, måske i Orangeriet med kig til naturen, der leger med udenfor?

Forkæl jer selv med en friaften eller inviter familie, kolleger eller de bedste venner på skovtur … helt afslappet & virkelig hyggeligt!

 

Snacks & bobler

Profiterole – tatarcrustader – chips & dips

Forret

Kulmule – kål – peberrodsblanquette

Hovedret

Frilandsgris – aubergine – selleri – nødder – miso – sauce mystique

Dessert

Tiramisu a la Møllen

Kaffe/Te & Avec

Trøffel – nøddefudge – madeleines

 

Fylde, sødme & masser af smag – lige midt i det mørke, danske efterår …

Vi har sat 4 datoer i kalenderen … 3 i oktober og en enkelt i november:

 

Fredag d. 7. oktober | Fredag d. 14. oktober | Fredag d. 28. oktober | Fredag d. 4. november
Ankomst mellem kl. 18 & 19

 

Bordbestilling anbefales … ring eller skriv på Tlf. 86 27 03 85  eller restaurant@thorsmoelle.dk.

Ses vi til Gastronomisk Fredag på Thors Mølle?

Gastronomisk Fredag

Gastronomisk Fredag på Thors Mølle
750,-
Helaftensarrangement med vinmenu/kuvert