Pop-Up Adventsbrunch 2022

Når advents- og julestemningen finder vej til Thors Mølle skifter vi Efterårsbrunchen ud med en dejlig Adventsbrunch – og inviterer til 4 x Pop-Up søndagsbrunch på vores hyggelige Mølle. Huset er julepyntet i alle hjørner & kroge, stemningen er afslappet – og en perfekt start på en skøn juletradition med familie og venner.

Når julen nærmer sig og lysene tændes i adventskransen åbner vi Thors Mølle for 4 x Pop-Up søndagsbrunch, hvor scenen er sat til ægte julehygge. Julestemningen flytter ind på buffeten og vi inviterer jer til at trække en formiddag ud af kalenderen og lade jer forkæle med en fyldig hjemmelavet brunch. Måske som afsæt for en god lang travetur i Marselisborg med familie eller venner.

Adventsbrunchen starter tidligt og slutter inden frokost … der er masser af tid til at fylde andre hyggelige aktiviteter ind i dagen … og datoerne er:

 

Søndag d. 27. november | Søndag d. 4. december | Søndag d. 11. december | Søndag d. 18. december
Alle Adventssøndage kl. 9.30-11.30

 

Til pop-up søndagsbrunchen får vi morgenmad og frokost til at smelte sammen – og blander de klassiske brunchretter med overraskelser, der sætter fokus på det hjemmelavede og de gode råvarer. Der er lidt for alle – både store & små.

I får friskbrygget kaffe, te og dagens hjemmelavede saft som en del af brunchen  – og skal det være lidt festligt, så kan I selvfølgelig mstarte brunchen med et skønt glas bobler som tilvalg. Måske er der noget, der skal fejres?

 

Adventsbrunch a la Møllen

Rørt oksetatar med peberrod & estragon
Møllens koldrøgede laks – citroncreme
Østers med tyttebær & karse
Confiteret and – hjertesalat – vinaigrette -croutons
Scrambled eggs
Brunchpølser
2 slags charcuteri
Chipotle tomatrelish – pesto
Økologisk ymer – hjemmelavet müsli
Marmelade af skovbær
2 gode oste fra Arla Unika
Friskskåret frugt i sæson
Croissanter
Mazarinkage – hindbær
Tiramisu
Hjemmebagt brød & gammeldaws smør
Dagens hjemmelavede saft a la Møllen
Sydhavnskaffe & Perch’s te

& måske et par overraskelser på dagen …

 

Er det noget for jer, så anbefaler vi at booke bord, så I undgår en forgæves tur i skoven … ring til os  på 86 27 03 85  eller skriv på restaurant@thorsmoelle.dk, så venter vi jer til et par timers afslappende julehygge!

Velkommen til adventsstemning i skoven!

Pop-Up Adventsbrunch

Adventsbrunch
350,-
incl. kaffe/te & dagens hjemmelavede saft/kuvert
Velkomstbobler
90,-
/kuvert