Pop-Up Efterårsbrunch 2022

Søndagsbrunchen er tilbage, som en skøn Pop-Up i vores kalender – og når vi åbner dørene til vores lune & hyggelige Thors Mølle i efteråret, så dufter huset af gode hjemmelavede brunchretter, friskbagt brød & god kaffe. Perfekt at kombinere med en travetur i smukke Marselisborg i efterårsfarver!

Når skoven skifter farve og vejret inviterer til indendørshygge og forkælelse eller en god travetur i smukke Marselisborg, popper den populære søndagsbrunch på Møllen pludselig op igen, når vi inviterer til Efterårsbrunch på følgende datoer:

 

Søndag d. 30. oktober | Søndag d. 6. november | Søndag d. 13. november | Søndag d. 20. november
Alle søndage kl. 9.30-11.30

 

Vores efterårsbrunch er fyldt lækkerier, der får morgenmad og frokost til at smelte sammen. En skøn blanding af klassiske brunchretter og nye smage på buffeten med det hjemmelavede og de gode råvarer som omdrejningspunkt. Der er lidt for alle – både store & små.

I får friskbrygget kaffe, te og dagens hjemmelavede saft som en del af brunchen  – og skal det være lidt festligt, så kan I selvfølgelig starte brunchen med et skønt glas bobler som tilvalg. Måske er der noget, der skal fejres?

 

Efterårsbrunch a la Møllen

Rørt oksetatar med peberrod & estragon
Møllens koldrøgede laks – citroncreme
Østers med tyttebær & karse
Confiteret and – hjertesalat – vinaigrette -croutons
Scrambled eggs
Brunchpølser
2 slags charcuteri
Chipotle tomatrelish – pesto
Økologisk ymer – hjemmelavet müsli
Marmelade af skovbær
2 gode oste fra Arla Unika
Friskskåret frugt i sæson
Croissanter
Mazarinkage – hindbær
Tiramisu
Hjemmebagt brød & gammeldaws smør
Dagens hjemmelavede saft a la Møllen
Sydhavnskaffe & Perch’s te

& måske et par efterårsoverraskelser på dagen …

 

Søndagsbrunchen starter kl. 9.30 – og er åben til 11.30, hvorefter vi siger tak for i dag. Så kan vi nemlig lige præcis nå at være klar til vores frokostgæster …

Vi ved, at Søndagsbrunchen på Thors Mølle er savnet og efterspurgt (og det er vi glade for). Vil I være sikre på, at vi har dækket op til jer, anbefaler vi derfor, at I bestiller bord på 86 27 03 85  eller restaurant@thorsmoelle.dk.

Velkommen i skoven!

Pop-Up Efterårsbrunch

Efterårsbrunch
350,-
incl. kaffe/te & dagens hjemmelavede saft/kuvert
Velkomstbobler
90,-
/kuvert