Pop-Up Søndagsbrunch

Vi starter det nye år med en lille række af Pop-Up Søndagsbrunches – hyggelige formiddage på Thors Mølle, hvor hele huset igen dufter af skønne hjemmelavede brunchretter, friskbagt brød & god kaffe. Kombiner et par hyggelige timer med en gåtur i skoven – måske med sne & frost og senere måske med de første grønne spirer i skovbunden.

Som en skøn start på året, inviterer vi igen til den Søndagsbrunch på Thors Mølle – til at gå på opdagelse i vores fyldige brunchbuffet og måske følge et par hyggelige timer op med en god travetur i smukke Marselisborg. Vi lader Søndagsbrunchen poppe-op i kalenderen i januar, februar og marts … hvor stemningen måned for måned skifter omkring vores lille traktørsted.

Vinterens datoer er:


Søndag d. 17. marts
| Kl. 9.30-11.30 (Alt optaget)

 

Søndagsbrunchen er fyldt lækkerier, der får morgenmad og frokost til at smelte sammen. En skøn blanding af klassiske brunchretter og nye smage på buffeten med det hjemmelavede og de gode råvarer som omdrejningspunkt. Der er lidt for alle – både store & små.

I får friskbrygget kaffe, te og søndagens juice som en del af brunchen  – og skal det være lidt festligt, så kan I selvfølgelig starte brunchen med et skønt glas bobler som tilvalg. Måske er der noget, der skal fejres?

 

Søndagsbrunch a la Møllen

Møllens koldrøgede laks – citroncreme
Håndpillede rejer – mayonnaise – urter
Rørt oksetatar med peberrod & estragon
Østers med tyttebær & karse
Møllens salat
Scrambled eggs
Brunchpølser
2 slags charcuteri
Chipotle tomatrelish – pesto
Økologisk ymer & hjemmelavet müsli
Marmelade af skovbær
2 gode oste – oliven – kompot
Friskskåret frugt i sæson
Minicroissanter
Pain au Chocolat
Hjemmebagt surdejsbrød  – rugbrød – gammeldaws smør
Søndagens juice
Møllens kaffe & Perch’s te

 

Vi åbner dørene kl. 9.30 – og lukker igen kl. 11.30, hvorefter vi siger tak for i dag. Så kan vi nemlig lige præcis nå at være klar til vores frokostgæster …

Vi ved, at Søndagsbrunchen på Thors Mølle er efterspurgt (og det er vi glade for). Vil I være sikre på, at vi har dækket op til jer, anbefaler vi derfor, at I bestiller bord på 86 27 03 85  eller restaurant@thorsmoelle.dk.

Velkommen i skoven!

Pop-Up Søndagsbrunch

Søndagsbrunch
350,-
incl. kaffe/te & dagens hjemmelavede saft/kuvert
Velkomstbobler
90,-
/kuvert