Vildtaften

Flyvende & løbende vildt, sæsonens grønt og svampe, bobler & fyldige rødvine … lad fredag d. 6. oktober være en aften i efterårets tegn. Vi fylder buffeten med klassikere, overrasker jer med spændende gastronomi – og inviterer til en dejlig aften i efterårsskoven.

Efterårets hyggeligste vildtaften under de falmende trækroner starter tidligt – og vi inviterer jer til at droppe ind og nyde et glas bobler og stemningen i huset, inden buffeten fyldes med god gastronomi og smagen af alt det, der er ‘lige nu’:

Fredag d. 6. oktober 2023
(Ankomst mellem kl. 17 & 18 – buffet fra kl. 18)

Det aktuelle udbud af vildt vil definere aftenens menu, som først fastlægges i detaljer, når vi ved, hvilke skønne råvarer, vi finder derude. Vi kigger efter krondyr, vagtel og fasan – det flyvende & det løbende vildt – vælger de fyldige grønsager i sæson, supplerer med svampe – og samler det hele i god gastronomi. Det klassiske køkken – med overraskelser a la Thors Mølle.

Til buffeten sammensætter vi en lille buffet af skønne rødvine (og mon ikke også en enkelt hvid eller to), som I kan smage, vælge og nyde ad libitum.

Det bliver en skøn aften, som rundes af med en dejlig, sæsonaktuel dessert og en god kop kaffe eller te med mulighed for tilkøb af avec, etc.

Frister en oktoberaften på Møllen, så anbefaler vi som altid bordreservation, da antallet af pladser i Orangeri, Skovstue & Pejsestue er begrænset. Fang os på telefon 86 27 03 85 eller på mailadressen restaurant@thorsmoelle.dk, så dækker vi bord til jer!

På gensyn – vi glæder os til en dejlig aften!

Vildtaften 2023

Vildtaften
899,-
Helaftensarrangement incl. vine ad libitum/pr. person