Hjemmerøget laks – små salater – syrnet fløde
Hjemmebagt surdejsbbrød – gammeldaws, kærnet smør
Krogmodnet bryst af gris – solbær barbeque – persille
Kalveculotte – urter – hvidløg
Sommergrønt
Svampetoast – soltørrede tomater – purløg
Kartoffelkompot – bacon – timian
Kryddersauce
Møllens sprøde salat
Hjemmebagt surdejsbrød – gammeldaws, kernet smør
2 gode oste fra Arla Unika – kvæde – oliven
Gateau Marcel – is
Hønsesalat – syltet rødløg – crouton
Taskekrabbe – basilikum – syltede bøgehatte
Stegt fisk – marinerede tomater – skaldyrssauce
Opgradering af kalv til oksemørbrad
Lammeculotte – hvidløg – timian
Helstegt frilandskylling – rosmarin
Citroncreme – jordbær – lakridsbrændt marengs
Skovbærtærte – konditorcreme –
Minimumsantal/-betaling:
Skov- & Pejsestue: 30 voksne kuverter
Orangeri: 50 voksne kuverter