SÆSONMENU | EFTERÅR & VINTER
Sæsonaktuelle forretter, hovedretter & desserter, som kan kombineres efter ønske til en 3-, 4- eller 5-retters festmenu, til inspiration.
Sæsonaktuelle forretter, hovedretter & desserter, som kan kombineres efter ønske til en 3-, 4- eller 5-retters festmenu, til inspiration.
Koldrøget laks – små salater – syrnet fløde
og/eller
Lys fisk – bok choy -tomataer – rød miso – teriyaki – sprød tang
og/eller
Kylling – agnolotti – svampe – salvie
Rosastegt kalv* – krokette – tyttebær – årstidens grønt
Hovedretten serveres med råstegte kartofler & krydderskysauce
– og til alle forretter & hovedretter serveres surdejsbrød & gammeldaws kærnet smør
* Kan udskiftes med oksemørbrad – se nedenfor
Mellemretter kan udskiftes med andet kød/vegetarisk
‘Citronfromage’ – marengs – lime – æble – myntegranité – knas
og/eller
3 gode oste – kompot – oliven – hasselnødder
Minimumsantal/-betaling:
Skovstue: 25 voksne kuverter | Pejsestue: 30 voksne kuverter
Orangeri: 50 voksne kuverter
Hos os finder du de smukke og hyggelige rammer om din fest – velindrettede festlokaler og et team af kokke og tjenere, der forstår, at det ikke bare er en fest – men FESTEN! En dejlig dag eller aften med masser af smil – og en travl stemning i køkkenet, der bekræfter, at vi er klar til at forkæle jer!
Vores festpakke er en helaftens-/heldagsoplevelse fyldt med årstidens bedste råvarer, kokkenes kreativitet og vintjenerens anbefalinger: Et arrangement som giver ro til at slappe af, glemme al praktik og nyde at være vært og måske festens centrum.
Ikke to fester er éns … og derfor er festpakken også en fleksibel ’skabelon’, som vi fra gang til gang skræddersyr, så den passer til lige præcis jeres behov og ønsker. Se den som inspiration og ikke som en færdig løsning. Med andre ord, så vælger vi sammen med jer den gastronomiske oplevelse, vinene, bordopstilling, farver, blomster – og det lokale, der passer lige præcis til jer.
Typisk samles I til aperitifs og snacks i havestuen – eller gården, hvis årstiden og vejret tillader det. Når I har hilst på hinanden, går I til bords ved stemningsfulde borde og nyder en 3-retters gourmetmenu . Efter middagen fyldes stempel- og tekander med friskbrygget kaffe og te fulgt af lidt sødt – og aftenen slutter med natmad.
Både under og efter middagen serveres øl, vand og den matchende vinmenu ad libitum.