Selskaber

IKKE TO FESTER ER ENS …

Bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller måske en firmafest?

På Thors Mølle finder du de smukke og hyggelige rammer om din fest – velindrettede festlokaler og et team af kokke og tjenere, der forstår, at det ikke bare er en fest – men FESTEN! En dejlig dag eller aften med masser af smil – og en travl stemning i køkkenet, der bekræfter, at vi er klar til at forkæle jer!

Der er ikke to fester, der er éns … og derfor har vi lavet en fleksibel ’skabelon’, som vi fra gang til gang skræddersyr, så den passer til lige præcis jeres behov og ønsker. Vi har en række festmenuer og – buffeter, som skal ses som inspiration og ikke færdige løsning – og i de forskellige lokaler har vi forskellige muligheder og minimumsantal. Med andre ord, så rådgiver vi jer med afsæt i præcis den fest og stemning, I ønsker at skabe, så gastronomi, vine, bordopstilling, farver, blomster og lokale passer lige præcis til jer.

Ønsker du at holde din fest på Thors Mølle, så kontakt os og hør allerførst om mulighederne på den aktuelle dato, så vi får sat kryds i vores kalender. Når vi kommer tættere på arrangementet, så fortsætter vi med et møde enten telefonisk eller hos os – vores bedste udgangspunkt for at give dig og dine gæster en personlig, nærværende dag eller aften.

Du er velkommen på telefon 86 27 03 85 eller mailadressen restaurant@thorsmoelle.dk … på gensyn på Møllen.

 

Se eventuelt vores sæsonaktuelle selskabsmenuer til inspiration her … og vores forskellige selskabslokaler her.