Pop-Up Søndagsbrunch | Efterår

Søndagsbrunchen er tilbage, som en skøn Pop-Up i vores efterårskalender – og når vi henover efteråret åbner dørene til hyggelige Thors Mølle, så dufter huset af gode hjemmelavede brunchretter, friskbagt brød & god kaffe. Perfekt at kombinere med en travetur i smukke Marselisborg!

I efteråret inviterer vi igen til den Søndagsbrunch på Thors Mølle – til at gå på opdagelse i vores fyldige brunchbuffet og måske følge et par hyggelige timer op med en god travetur i smukke Marselisborg. Vi lader Søndagsbrunchen poppe-op i kalenderen i oktober, november og to gange i december, hvor julestemningen spreder sig både på gårdspladsen og vores hyggelige, lille Mølle.

Efterårets datoer er:


Søndag d. 29. oktober | Søndag d. 12. november | Søndag d. 3. december | Søndag d. 17. december

Alle søndage kl. 9.30-11.30

 

Søndagsbrunchen er fyldt lækkerier, der får morgenmad og frokost til at smelte sammen. En skøn blanding af klassiske brunchretter og nye smage på buffeten med det hjemmelavede og de gode råvarer som omdrejningspunkt. Der er lidt for alle – både store & små.

I får friskbrygget kaffe, te og søndagens juice som en del af brunchen  – og skal det være lidt festligt, så kan I selvfølgelig starte brunchen med et skønt glas bobler som tilvalg. Måske er der noget, der skal fejres?

 

Søndagsbrunch a la Møllen

Møllens koldrøgede laks – citroncreme
Håndpillede rejer – mayonnaise – urter
Rørt oksetatar med peberrod & estragon
Østers med tyttebær & karse
Møllens salat
Scrambled eggs
Brunchpølser
2 slags charcuteri
Chipotle tomatrelish – pesto
Økologisk ymer & hjemmelavet müsli
Marmelade af skovbær
2 gode oste – oliven – kompot
Friskskåret frugt i sæson
Minicroissanter
Pain au Chocolat
Hjemmebagt surdejsbrød  – rugbrød – gammeldaws smør
Søndagens juice
Sydhavnskaffe & Perch’s te

 

Vi åbner dørene kl. 9.30 – og lukker igen kl. 11.30, hvorefter vi siger tak for i dag. Så kan vi nemlig lige præcis nå at være klar til vores frokostgæster …

Vi ved, at Søndagsbrunchen på Thors Mølle er efterspurgt (og det er vi glade for). Vil I være sikre på, at vi har dækket op til jer, anbefaler vi derfor, at I bestiller bord på 86 27 03 85  eller restaurant@thorsmoelle.dk.

Velkommen i skoven!

Pop-Up Søndagsbrunch

Søndagsbrunch
350,-
incl. kaffe/te & dagens hjemmelavede saft/kuvert
Velkomstbobler
90,-
/kuvert