SÆSONMENU | EFTERÅR & VINTER
Sæsonaktuelle forretter, hovedretter & desserter, som kan kombineres efter ønske til en 3-, 4- eller 5-retters festmenu, til inspiration.
Sæsonaktuelle forretter, hovedretter & desserter, som kan kombineres efter ønske til en 3-, 4- eller 5-retters festmenu, til inspiration.
Koldrøget laks – små salater – syrnet fløde
og/eller
Lys fisk – bok choy -tomataer – rød miso – teriyaki – sprød tang
og/eller
Kylling – agnolotti – svampe – salvie
Rosastegt kalv* – krokette – tyttebær – årstidens grønt
Hovedretten serveres med råstegte kartofler & krydderskysauce
– og til alle forretter & hovedretter serveres surdejsbrød & gammeldaws kærnet smør
* Kan udskiftes med oksemørbrad – se nedenfor
Mellemretter kan udskiftes med andet kød/vegetarisk
‘Citronfromage’ – marengs – lime – æble – myntegranité – knas
og/eller
3 gode oste – kompot – oliven – hasselnødder
Minimumsantal/-betaling:
Skovstue: 25 voksne kuverter | Pejsestue: 30 voksne kuverter
Orangeri: 50 voksne kuverter