Festmenu

SÆSONMENU | FORÅR/FORSOMMER

 

Sæsonaktuelle forretter, hovedretter & desserter, som kan kombineres efter ønske til en 3-, 4- eller 5-retters festmenu, til inspiration.

Forretter/Mellemretter

Koldrøget laks – små salater – syrnet fløde
og/eller
Torsk i noritang – teriyaki – pak choy – sesam
og/eller
Kylling – agnolotti – svampe – salvie

Hovedret

Rosastegt kalv* – krokette –  tyttebær – årstidens grønt – kryddersauce

Hovedretten serveres med råstegte kartofler & krydderskysauce
– og til alle forretter & hovedretter serveres surdejsbrød & gammeldaws kærnet smør

* Kan udskiftes med oksemørbrad – se nedenfor

Bemærk: Hele menuen kan serveres vegetarisk

Dessert

Quenelle af hindbær – hvid chokolademousse
mango – morgenfruer – knas
og/eller
3 gode oste – kompot – oliven – hasselnødder

3 retter
500,-
/kuvert
4 retter
590,-
/kuvert
5 retter
680,-
/kuvert

Tilkøb

Hovedret 2. gang fra fad
50,-
/kuvert
*Oksemørbrad i stedet for rosastegt kalv
60,-
/kuvert

Minimumsantal/-betaling:
Skovstue: 25 voksne kuverter | Pejsestue: 30 voksne kuverter
Orangeri: 50 voksne kuverter

Hos os finder du de smukke og hyggelige rammer om din fest – velindrettede festlokaler og et team af kokke og tjenere, der forstår, at det ikke bare er en fest – men FESTEN! En dejlig dag eller aften med masser af smil – og en travl stemning i køkkenet, der bekræfter, at vi er klar til at forkæle jer!

Vores festpakke er en helaftens-/heldagsoplevelse fyldt med årstidens bedste råvarer, kokkenes kreativitet og vintjenerens anbefalinger: Et arrangement som giver ro til at slappe af, glemme al praktik og nyde at være vært og måske festens centrum.

Fru Larsen13
Fru-Larsen32

Ikke to fester er éns … og derfor er  festpakken også en fleksibel ’skabelon’, som vi fra gang til gang skræddersyr, så den passer til lige præcis jeres behov og ønsker. Se den som inspiration og ikke som en færdig løsning. Med andre ord, så  vælger vi sammen med jer den gastronomiske oplevelse, vinene, bordopstilling, farver, blomster – og det lokale, der passer lige præcis til jer.

Typisk samles I til aperitifs og snacks i havestuen – eller gården, hvis årstiden og vejret tillader det. Når I har hilst på hinanden, går I til bords ved stemningsfulde borde og nyder en 3-retters gourmetmenu . Efter middagen fyldes stempel- og tekander med friskbrygget kaffe og te fulgt af lidt sødt – og aftenen slutter med natmad.

Både under og efter middagen serveres øl, vand og den matchende vinmenu ad libitum.