Festmenu

SÆSONMENU | EFTERÅR & VINTER

 

Sæsonaktuelle forretter, hovedretter & desserter, som kan kombineres efter ønske til en 3-, 4- eller 5-retters festmenu, til inspiration.

Forretter/Mellemretter

Koldrøget laks – små salater – syrnet fløde
og/eller
Lys fisk – bok choy -tomataer – rød miso – teriyaki – sprød tang
og/eller
Kylling – agnolotti – svampe – salvie

Hovedret

Rosastegt kalv* – krokette –  tyttebær – årstidens grønt

Hovedretten serveres med råstegte kartofler & krydderskysauce
– og til alle forretter & hovedretter serveres surdejsbrød & gammeldaws kærnet smør

* Kan udskiftes med oksemørbrad – se nedenfor

Mellemretter kan udskiftes med andet kød/vegetarisk

Dessert

‘Citronfromage’ – marengs – lime – æble – myntegranité – knas
og/eller
3 gode oste – kompot – oliven – hasselnødder

3 retter
500,-
/kuvert
4 retter
590,-
/kuvert
5 retter
680,-
/kuvert

Tilkøb

Hovedret 2. gang fra fad
50,-
/kuvert
*Oksemørbrad i stedet for rosastegt kalv
60,-
/kuvert
SMÅKAGER TIL KAFFEN
35,-
/kuvert

Minimumsantal/-betaling:
Skovstue: 25 voksne kuverter | Pejsestue: 30 voksne kuverter
Orangeri: 50 voksne kuverter