Skaldyrsaften

(Alt optaget) Skaldyr, fisk, sommergrønt, bobler og skønne vine … kom til Skaldyrsaften 2024 d. 31. maj. Gensmag klassikerne, find overraskelserne i nye kombinationer – og nyd den uhøjtidelige stemning under trækronerne på en forsommeraften!

En aften med fisk, skaldyr og sommerstemning er en af Thors Mølles fine traditioner, som vi nu samler op og giver et nyt, uhøjtideligt twist a la Møllen 2024:

Fredag d. 31. maj (Ankomst mellem kl. 17 & 18 – buffet fra kl. 18) (Alt optaget)

Champagnekøleren fyldes med sprøde bobler …
Hvidvinene køles ned, rødvinene tempereres og sættes på buffet – og vi inviterer jer til at smage og nyde ad libitum…
Fisk, skaldyr og sommergrønt finder vej til buffeten …

… og det hele nydes med små afbrydelser i form af serveringer & snak ved bordene.

Det helt aktuelle udbud af fisk, skaldyr og grønt definerer aftenens menu i detaljer – men vi tør godt love at fiskeleverandørens bedste sæsonaktuelle specialiteter fra havet omkring Danmark tæller både  kold- og varmrøgede, færøske laks, jomfruhummer & krabbeklør. Og vi ved at slutningen af maj altid er synonym med masser af sprødhed fra asparges, fine kål og alt det der spirer og vokser derude.

Det bliver en skøn aften – som rundes af med en smuk, sæsonaktuel dessert og en god kop kaffe eller te med mulighed for tilkøb af avec, etc.

Vi anbefaler som altid bordbestilling til vores Skaldyrsaften, da antallet af pladser i Orangeri, Skovstue & Pejsestue er begrænset.

Fang os som altid på telefon 86 27 03 85 eller på mailadressen restaurant@thorsmoelle.dk, så dækker vi bord til jer!

På gensyn – vi glæder os til duften af frisk fisk & skaldyr i køkkenet!

Skaldyrsaften

Skaldyrsaften
899,-
Helaftensarrangement incl. vine ad libitum/pr. person