Pinsebrunch

‘Til pinse, når skoven bliver rigtig grøn’ … og der forhåbentlig er sol over Marselisborg & Thors Mølle,  er vi igen klar med duften af  god kaffe, friskbagt brød og skønne hjemmelavede brunchretter. Snup en Pinsebrunch i skoven … det bliver så hyggeligt!

Forsommerstemning under gårdspladsens lysetrønne trækroner, en travetur i skoven og langs stranden, måske den allerførste (kolde) tur i vandet og en skøn, hjemmelavet brunch med god kaffe & te på vores lille traktørsted i skoven … lyder det ikke som en dejlig søndag formiddag?

Kig ud og nyd at sommeren er på vej, når vi inviterer til Pinsebrunch:


Søndag d. 19. maj kl.
9.30-11.30

 

Menuen er et dejligt mix af klassiske brunchretter og nye smage med det hjemmelavede og de gode råvarer som omdrejningspunkt.Vi samler det hele på buffeten, I får friskbrygget kaffe, te og søndagens juice som en del af brunchen  – og skal det være lidt festligt, så kan I selvfølgelig starte brunchen med et skønt glas bobler som tilvalg.

Saml rolig generationerne – måske til en ny pinsetradition – der er noget for både stor & små og vi lover at alle bliver glade & mætte:

 

Pinsebrunch a la Møllen

Møllens koldrøgede laks – citroncreme
Håndpillede rejer – mayonnaise – urter
Rørt oksetatar med peberrod & estragon
Østers med tyttebær & karse
Møllens salat
Scrambled eggs
Brunchpølser
2 slags charcuteri
Chipotle tomatrelish – pesto
Økologisk ymer & hjemmelavet müsli
Marmelade af skovbær
2 gode oste – oliven – kompot
Friskskåret frugt i sæson
Minicroissanter
Pain au Chocolat
Hjemmebagt surdejsbrød  – rugbrød – gammeldaws smør
Søndagens juice
Møllens kaffe & Perch’s te

 

Vi åbner dørene kl. 9.30 – og lukker igen kl. 11.30, hvorefter vi siger tak for i dag. Så kan vi nemlig lige præcis nå at være klar til vores frokostgæster …

Bordbestilling anbefales, så I undgår at gå forgæves – ring til os på  86 27 03 85  eller send en mail på restaurant@thorsmoelle.dk, så vender vi hurtigt tilbage med en bekræftelse.

Velkommen i den lysegrønne pinseskov!

Pop-Up Søndagsbrunch

Søndagsbrunch
350,-
incl. kaffe/te & dagens hjemmelavede saft/kuvert
Velkomstbobler
90,-
/kuvert